سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بهترین چیلر هوا خنک در ایران

?

 امروز می خواهیم به معرفی بهترین چیلر هوا خنک بپردازیم. چیلرها دستگاهایی برودتی هستند که برای خنک کردن ساختمان ها و تأسیسات و مایعات صنعتی به کار گرفته می شوند. این دستگاه ها حرارت را از یک سیستم جذب می کنند و آن را به هوا یا به آب منتقل می کنند تا نهایتا به درون جو دفع شود. چیلرهای هوا خنک، حرارت را مستقیما به درون اتمسفر می فرستند اما چیلرهای آب خنک ابتدا حرارت را به آب منتقل می کنند و آب نیز آن را از طریق برج های خنک کننده به هوا منتقل می کند.

چیلرهای هوا خنک در بازار ایران عمدتا از انواع چینی و ایتالیایی هستند ولی شرکت های ایرانی نیز چیلرهای هواخنک خوبی می سازند که می توانید از بین آن ها محصولاتی با قیمت پایین و با ظرفیت تبرید بالا پیدا کرده و در تأسیسات سرمایشی ساختمان یا کارخانه خود نصب کنید. در این مقاله قصد داریم در رابطه با بهترین چیلر هوا خنک در ایران صحبت کنیم ولی در ابتدا، باید مروری بر سازوکار چیلرهای هوا خنک داشته باشیم. با سرما مارکت همراه باشید.

مروری بر سازوکار چیلر هوا خنک و معرفی بهترین چیلر هوا خنک

چیلرهای هوا خنک همانطور که از نامشان پیدا است، پس از جذب حرارت از یک سیستم آن را با کمک فن هایی مستقیما به هوای خارج از ساختمان یا تأسیسات منتقل می کنند. اما چیلرها چگونه حرارت را از هوای درون ساختمان ها، از تأسیسات صنعتی و از مایعات صنعتی داغ جذب می کنند؟ برای پاسخ به این سوال باید با سیکل تبرید در چیلرها آشنا شویم.

چیلرها را می توان از نظر عملکرد به دو نوع چیلرهای جذبی و چیلرهای تراکمی تقسیم بندی کرد. اکثر چیلرهای هوا خنک از نوع تراکمی هستند. چیلرهای آب خنک و جذبی، چیلرهایی با ظرفیت های تبرید بسیار زیاد می باشند ولی چیلرهای هوا خنک و تراکمی ظرفیت تبرید متوسطی دارند.

  بررسی کامل چیلر تراکمی

 

sarmamarket?

چیلر هوا خنک آرن (معرفی برند)

نکات مهم در خنک نگه داشتن خانه در تابستان

راهنمای خرید دستگاه تصفیه هوا

در چیلرهای تراکمی سه قطعه اصلی ایفای نقش می کنند:

کویل تبخیری، کمپرسور و کویل کندانسر. سیکل تبرید یا همان چرخه سرمایش این چیلرها از کویل تبخیری شروع می شود. سیکل تبرید یک چرخه کاملا بسته است و در هیچ مرحله ای از آن، حتی در کویل تبخیری، مبرد از چرخه خارج نمی شود و تبادل حرارتی صرفا به واسطه دیواره کویل انجام می شود. کویل تبخیری معمولا از نوع پوسته-لوله (shell-tube) است. این نوع کویل برای تبادل حرارتی بین دو سیال مایع استفاده می شود.

کویل پوسته لوله شامل کلافی از لوله های موازی نزدیک به هم است که مبرد از یک سمت به آن ها وارد و از سمت دیگر از آن ها خارج می شود. این کلاف از لوله ها از درون لوله کشی یک سیکل تبرید ثانویه رد می شود. در این لوله یک سیال دیگر وجود دارد که با عبور از لا به لای لوله های کویل تبخیری، حرارتش را به مبرد می دهد و خودش سرد می شود.

مبرد با گرم شدن شروع به تبخیر شدن می کند و به کمپرسور می رود و در آن جا با اعمال فشار یک طرفه سمت کویل کندانسر رانده شده و به دلیل فشار بالا شروع به تقطیر می کند و با از دست دادن حرارتش به مایعی سرد تبدیل می شود و فن های کندانسر نیز به انتقال حرارت به هوای خارج کمک می کنند.

چیلرهای جذبی

در چیلرهای جذبی پس از اینکه تبادل حرارتی بین سیکل تبرید چیلر و سیکل تبرید ثانویه یا خارجی انجام و مبرد به گاز تغییر حالت داد، این گاز به محفظه ای وارد و در آن جا به درون مایعی به نام جاذب مثل لیتیوم بروماید حل می شود. محلول حاصل در یک کویل به صورت آب خنک یا هوا خنک، حرارتش را از دست می دهد و در یک کویل دیگر، جریانی از مایع جاذب گرم را که به سوی محفظه جاذب در بازگشت است، خنک می کند و مجددا گرم می شود و به بخش دیگری به نام ژنراتور می رود.

  بررسی دلایل خرید اسپلیت گری

در ژنراتور با حرارتی که معمولا اضافی و محصول جانبی فرآیندهای صنعتی است، مبرد به صورت گاز از جاذب خارج می شود. جاذب به کویلی می رود که در آن جا توسط محلول جاذب+مبرد خنک، سرد شده و به محفظه جاذب باز می گردد. گاز مبرد گرم توسط یک کویل کندانسر آب خنک یا هوا خنک، تقطیر و سرد می شود و به کویل تبخیری می رود تا با دریافت حرارت از سیکل تبرید ثانویه به گاز مبرد گرم تبدیل شود که به محفظه جاذب بر می گردد و چرخه از سر گرفته می شود.

بهترین چیلرهای هوا خنک در ایران

چیلر ها دستگاه هایی بسیار پیچیده و پیشرفته هستند که ساخت آن ها نیازمند فناوری های بسیار پیچیده ای است. به همین دلیل،‌ اکثر شرکت های ایرانی تأمین کننده تجهیزات سرمایشی، گرمایشی و تهویه مطبوع، به جای ساخت چیلر، این دستگاه های پیچیده را از کشورهای خارجی به ویژه ایتالیا و چین وارد می کنند. با این حال بعضی از شرکت های ایرانی چیلرهایی را تولید می کنند که کیفیت های خوبی هم دارند.

چیلر هوا خنک آرن

شرکت آرن با بیش از 25 سال سابقه فعالیت در زمینه ساخت تجهیزات HAVC، شرکت جوانی محسوب نمی شود. این شرکت انواع مختلفی از محصولات HAVC مثل اسپلیت، فن کویل پکیج روف تاپ و چیلر و مینی چیلر تولید می کند. چیلرهای هوا خنک اسکرال و اسکرو این شرکت، بهترین انواع چیلرهای هواخنک ایرانی می باشند. در ادامه به معرفی این چیلرها می پردازیم.

چیلر تراکمی هوا خنک اسکرال آرن

چیلرهای هواخنک اسکرال آرن مجهز به کمپرسور اسکرال می باشند. کمپرسورهای اسکرال دارای دو قطعه حلزونی نر و ماده می باشند که بدون تماس با هم دیگر، درون هم دیگر و در جهات مخالف می چرخند و گاز مبرد را به جلو رانده و در انتهای حلزونی ماده فشرده کرده و از خروجی انتهای آن به بیرون و به سمت کندانسر هدایت می کنند. کمپرسور اسکرال چیلرهای آرن از برند چینی دانفوس (Danfoss) می باشد. چیلرهای اسکرال آرن دارای ظرفیت 40 تا 150 تن تبرید هستند. کویل کندانسر این چیلرها از نوع V شکل است و فن کندانسر آلمانی و از برند Ziehl-Abegg یا EBM می باشد و پره های ساخته شده به صورت آیرودینامیکی، صدای کمی ایجاد می کنند.

  کولرگازی ، اسپلیت سامسونگ را انتخاب کنیم

شیر انبساط چیلرهای هواخنک اسکرال آرن از نوع الکتریکی و ساخت برند ایتالیایی کارل یا از نوع ترمواستاتیکی و ساخت برند چینی دانفوس است. تابلو برق این چیلرهای با کیفیت ساخت برند PLC Carel ایتالیا است و در ساخت آن از قطعات برندهای فرانسوی Telemecanique و Schneider استفاده می شود. شیر آلات و متعلقات چیلرهای اسکرال آرن ساخت برند ایتالیایی کاستل و برند دانفوس هستند.

چیلر هوا خنک اسکرو آرن – بهترین چیلر هوا خنک در ایران

چیلر اسکرو دارای کمپرسور نوع اسکرو است. این وع کمپرسور از دو ساختار پیچ مانند موازی هم ساخته شده است که رزوه های یکی درون شیارهای دیگری قرار دارد و این ویچ ها در خلاف جهت هم می چرخند و گاز مبرد را به جلو رانده و فشرده می کنند. در ساخت چیلر هواخنک اسکرو آرن با ظرفیت تبرید بین 80 تا 600 تن، از کمپرسور آلمانی بیتزر استفاده می شود ولی سایر قطعات مشابه چیلر اسکرال هوا خنک آرن می باشند. تفاوت دیگر این چیلرها با چیلرهای اسکرال آرن، استفاده از گاز مبرد سازگار با محیط زیست R134a در آن ها است.

?